vineri, 22 martie 2013

2 la suta pentru Romania-natura

Daca nu ar fi fost oferta de gratuitate de la Google, pe care am folosit-o din momentul in care am vazut ca este cu adevarat functionala, la ora aceasta site-ul nostru nu ar mai fi fost atat de bogat, adica nu ar mai fi avut atat de multe informatii sub un acelasi titlu. Pentru ca nu mi-as fi putut permite sa platesc integral sumele necesare pentru gazduirea pe un server.

2% este un instrument oficial care mananca fiecaruia dintre deponenti o feliuta de timp liber si apoi, din valoarea acestei sustineri, prin procese specifice sistemelor bancare si contabile, se mai pierde ceva. La noi foarte multi ezita si pentru o contributie de 2%, ce sa mai vorbim de donatii din partea celor care beneficiaza de informatie?

Dar, 2% este o modalitate prin care se exprima public o opinie, in locul aceleia de hau-hau, anume: „trebuie sa facem ceva”. Pentru ca intrebarea logica referitor la „trebuie sa facem ceva” va fi intotdeauna: cine anume „sa facem” si cand anume „sa facem”. 

Multumesc frumos pentru sprijin celor care acorda 2% pentru Romania-natura. Ce s-a facut cu acesti bani este publicat aici .
Si, bineinteles, afirm inca o data ca nu mi se pare corect sa stii doar locul de unde vin banii, nu si persoana care contribuie.

I. Giurgiu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu